ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

blog-img1 2021-03-26

ΕΛΗΞΕ - Ανακοίνωση πρόσκλησης κατασκευαστών σε μειοδοτικό διαγωνισμό

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» καλεί κατασκευαστές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «Προσθήκη κατ’ επέκταση σε υφιστάμενο κτήριο του Παιδικού Σταθμού ο ''Ευαγγελισμός της Θεοτόκου'' στο Δήλεσι Βοιωτίας».

Η προσθήκη, εμβαδού 300 μ2 σε μια στάθμη, θα βρίσκεται σε επαφή με τον υφιστάμενο νηπιακό σταθμό, ο οποίος έχει ανεγερθεί προ δεκαετίας. Το έργο περιλαμβάνει αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσες διδασκαλίας, βοηθητικούς χώρους, αναδιαρρύθμιση ορισμένων χώρων στο υφιστάμενο κτήριο για την λειτουργική ένταξη της προσθήκης και εργασίες περιβάλλοντος χώρου.

Ο Παιδικός Σταθμός στην νέα του μορφή, προγραμματίζεται να λειτουργήσει με την έναρξη του νέου σχολικού έτους και συνεπώς, το έργο της προσθήκης θα κατασκευαστεί με την μέθοδο «ταχείας υλοποίησης».

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 9η Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή. Την 14:00 ώρα αυτής της ημέρας οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος vafeiadakeio@gmail.com με το όνομα του κατασκευαστή, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Στους ενδιαφερόμενους, το Ίδρυμα θα θέσει υπόψη τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον μειοδοτικό διαγωνισμό. 

blog-img1 2020-12-14

ΕΛΗΞΕ - Ανακοίνωση υποβολής προσφορών για παροχή λογιστικών υπηρεσιών

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα με την επωνυμία «Προστασία Μητρικών Έργων Σταμάτη και Ελένης Βαφειαδάκη» που εδρεύει στην Αθήνα (Ερμού 6), ενδιαφέρεται να προβεί στην επιλογή λογιστή – φοροτέχνη ή λογιστικού γραφείου, προκειμένου να καλύψει τις λογιστικές και φορολογικές του υποχρεώσεις, όπως και κάθε υποχρέωση που πηγάζει από το Ν. 4182/2013 (νόμος περί κοινωφελών περιουσιών).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για το χρονικό διάστημα ενός έτους (01.01.2021 – 31.12.2021).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

  1. Να είναι κάτοχοι αδείας λογιστή – φοροτέχνη Α’ τάξεως,
  2. Να έχουν άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και Ms Office (word – excel - powerpoint),
  3. Να έχουν πτυχίο γνώσης αγγλικής (επίπεδο Lower και άνω),
  4. Να έχουν εμπειρία – προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε θέση λογιστή,
  5. Να έχουν καλή γνώση του Ν. 4182/2013,

να καταθέσουν τα βιογραφικά τους συμπεριλαμβανομένου και της μηνιαίας – ετήσιας οικονομικής προσφοράς, στη Γραμματεία του Ιδρύματος (Ερμού 6 – Αθήνα, τηλ. 2103252722) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος vafeiadakeio@gmail.com καθημερινά και τις ώρες 09.00 – 14.00 και μέχρι την 15η Ιανουαρίου του 2020.

                                                                                                 Ο Διευθυντής του Ιδρύματος

 

                                                                                                    Παναγιώτης Απ. Σίσκος

blog-img1 2019-12-23

Ε Λ Η Ξ Ε - Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο της ανακαινίσεως του Β/Ν Σταθμού Δ. Βύρωνα

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΕΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» καλεί κατασκευαστές με πείρα σε ανακαίνιση κτηρίων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο :

«Ανακαίνιση, εκσυγχρονισμός, αναδιάταξη χώρων του βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Βύρωνα».

Το κτήριο κατασκευάστηκε το 1965 και αναπτύσσεται σε δυο ορόφους συνολικού εμβαδού κλειστών χώρων 1450 μ2 και ημιυπαίθριων χώρων 180 μ2 , επί οικοπέδου 1455 μ2. Ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου διαμορφώνεται σε 500.000 ευρώ.

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 20η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα. Την 14:00 ώρα αυτής της ημέρας οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος vafeiadakeio@gmail.com με το όνομα του κατασκευαστή, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Στους ενδιαφερόμενους, το ίδρυμα θα στείλει τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον μειοδοτικό διαγωνισμό.