Επετειακή εορτή για τη λειτουργία των 20 χρόνων του Β/Ν Στ. Αγίων Αναργύρων ''ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ''

Στις 20 Ιουνίου 2019, ώρα 7:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε  η καλοκαιρινή επετειακή εορτή για τη λειτουργία των είκοσι χρόνων του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ». Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών και Προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος  Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Πέτρος Δασκαλέας, κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης, κ. Δημήτριος Κανελλόπουλος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Παναγιώτης Σίσκος και το προσωπικό του Ιδρύματος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Α.Αθηνών, Αιδεσ. Πρωτ. Βασίλειος Χαβάτζας, οι Βουλευτές κ. Π. Κουρουμπλής, κ. Χαρ. Καφαντάρη, η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Ν. Γιαννακοπούλου, Ιερείς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Αναργύρων Αττικής και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους προσέφερε τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά μετάλλια στον Προεδρεύοντα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ''Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη'', Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών και στον Γενικό Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Α.Αθηνών, Αιδεσ. Πρωτ. Βασίλειο Χαβάτζα.Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις Κοινωνικούς Λειτουργούς που διετέλεσαν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαο Γιαννακίδη και εξήρε το έργο των Ιερέων στην ενορία των Αγ. Αναργύρων Αττικής, καθώς και το έργο των υπαλλήλων του Βρεφονηπιακού Σταθμού και τη συμβολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ''Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη'' και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Ι.Α.Αθηνών, στη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Η εορτή ξεκίνησε με την λαμπαδηδρομία των παιδιών που φοίτησαν στον παιδικό σταθμοό στην διάρκεια των είκοσι χρόνων και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε με τα μουσικοχορευτικά δρώμενα τα οποία παρουσίασαν τα παιδιά των Προνηπίων και των Νηπίων. Στο τέλος μικροί-μεγάλοι έδωσαν «λόγω τιμής» να ξαναβρεθούν στον ίδιο χώρο σε 10 χρόνια.