ΕΛΗΞΕ - Ανακοίνωση πρόσκλησης κατασκευαστών σε μειοδοτικό διαγωνισμό

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» καλεί κατασκευαστές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «Προσθήκη κατ’ επέκταση σε υφιστάμενο κτήριο του Παιδικού Σταθμού ο ''Ευαγγελισμός της Θεοτόκου'' στο Δήλεσι Βοιωτίας».

Η προσθήκη, εμβαδού 300 μ2 σε μια στάθμη, θα βρίσκεται σε επαφή με τον υφιστάμενο νηπιακό σταθμό, ο οποίος έχει ανεγερθεί προ δεκαετίας. Το έργο περιλαμβάνει αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσες διδασκαλίας, βοηθητικούς χώρους, αναδιαρρύθμιση ορισμένων χώρων στο υφιστάμενο κτήριο για την λειτουργική ένταξη της προσθήκης και εργασίες περιβάλλοντος χώρου.

Ο Παιδικός Σταθμός στην νέα του μορφή, προγραμματίζεται να λειτουργήσει με την έναρξη του νέου σχολικού έτους και συνεπώς, το έργο της προσθήκης θα κατασκευαστεί με την μέθοδο «ταχείας υλοποίησης».

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 9η Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή. Την 14:00 ώρα αυτής της ημέρας οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος vafeiadakeio@gmail.com με το όνομα του κατασκευαστή, διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Στους ενδιαφερόμενους, το Ίδρυμα θα θέσει υπόψη τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον μειοδοτικό διαγωνισμό.