ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Την Πέμπτη 25.06.2020 πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση Βρεφονηπιακού Σταθμού- Νηπιαγωγείου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι Βοιωτίας, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας μας κ. Γεώργιο, παρουσία του Προεδρεύοντος του Δ.Σ. του Ιδρύματος ''Προστασία Μητρικών Έργων Σταμάτη και Ελένη Βαφειαδάκη'' Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, του μέλους του Δ.Σ. κ. Αναστάσιου Σαλαπάτα, του Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Παναγιώτη Σίσκου, της τοπικής εξουσίας του Δήμου Τανάγρας και πλήθος κόσμου .

 

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός- Νηπιαγωγείο θα αναγερθεί με αποκλειστική δαπάνη του Ιδρύματος «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ», σε τμήμα ακινήτου που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας στο Δήλεσι. Η Τεχνική Υπηρεσία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα αναλάβει την εκτέλεση και επίβλεψη του ως άνω έργου σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος. 

Ο προϋπολογισμός του έργου θα ανέλθει στο ποσό των 837.573,83 € και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το Σεπτέμβριο του 2021.