Εορτασμός Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Παρουσία του Προεδρεύοντος του Ιδρύματος ‘’Προστασία Μητρικών Έργων Σταμ. και Ελ. Βαφειαδάκη’’, Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών και Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Συμεών, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, η τελετή της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου καθώς και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, εις τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ».

Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν, ο κ. Ιωάννης Ρέππας, Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίων Αναργύρων, ο κ. Παναγιώτης Σίσκος, Γραμματέας του Βαφειαδακείου Ιδρύματος, η κ. Ελένη Νασέλου,  μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, καθώς και ο κ. Απόστολος Παγούνης.

 Ο Προεδρεύων, Θεοφιλέστατος κ. Συμεών, απεύθυνε  χαιρετισμό προς τους γονείς και συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συντέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εορτής.

Τέλος ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Γιαννακίδης, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο κ. Συμεών και τους υπόλοιπους καλεσμένους για την παρουσία τους στην εορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού, συνεχάρη το προσωπικό του σταθμού και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.