ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΟΝ Β/Ν ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ., επ΄ ευκαιρία της ενάρξεως του σχολικού έτους, τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσ. Αρχιμ. π.Συμεών Βολιώτη, η Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Α.Αθηνών "ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ".

Παρερεύθησαν ο Γενικός Διευθυντής της Χριστιανικής Αλληλεγγύης της Ι.Α.Αθηνών Αιδεσ. Πρωτ. π. Βασίλειος Χαβάτζας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πρωτ. π.Νικόλαος Γιαννακίδης, η κα Παναγιώτα Γκίκα, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ.&Ελένης Βαφειαδάκη, η κα Ελένη Νασέλου, Κοινωνική Λειτουργός της Ι.Α.Αθηνών και μέλος της Διοικ. Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, οι Ιερείς του Ι. Ναού των Αγ. Αναργύρων Αττικής, καθώς και γονείς-συγγενείς των παιδιών.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών, Πανοσ. Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτης μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου β΄και μίλησε, συμβούλεψε τα παιδιά και τους γονείς με το δικό του πνευματικό τρόπο.