ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε μέσα σε γιορτινό κλίμα η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ».

Ο Μακαριώτατος απήυθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι η Εκκλησία ενώνει και το αποτέλεσμα της ενότητας είναι η καλλιέργεια του ήθους των ανθρώπων.
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και χαρακτήρισε την Εκκλησία της Ελλάδος «σταθερό αρωγό του κράτους».
Επίσης ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Νικόλαος Σαράντης αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της συνεργασίας του Δήμου με την Εκκλησία.

Τέλος ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Μητσοτάκη, καθώς και τον Δήμαρχο για την παρουσία τους στην γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού, συνεχάρη το προσωπικό του σταθμού και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.